Fermentuotas avižų ir juodųjų serbentų gėrimo koncentratas 0,75L

10,49 

10,49 

Krepšelis

Krepšelis tuščias

Fermentuotas avižų ir juodųjų serbentų gėrimo koncentratas 0,75L

10,49 

Avižų ir juodųjų serbentų gėrimo koncentratas.

Neturintis specifinio raugo kvapo, nosį pakutens juodųjų serbentų rūgštelė, šis koncentratas tiks, ką atgraso raugo kvapas.

Praskiedus su vandeniu, vanduo tampa malonios rūgštelės ir nusidažo juodųjų serbentų spalva.

DALINKITĖS:

Subtilaus skonio, natūralų avižų ir juodųjų serbentų gėrimo koncentratą pristatome kaip naujieną, net išrankiausiam skoniui pataikaujančią klasiką. Lengva švelni rūgštelė, jokio specifinio poskonio – džiaugsis tėvų širdys, kai išrankūs mažieji ragautojai su malonumu gers ir valgys avižų gėrimo koncentratu pagardintą maistą bei gėrimus.

Vos keli lašai fermentuoto gėrimo koncentrato idealiai papildys bet kokį augalinės kilmės patiekalą ar gėrimą. Lengvas, švelnus, subtilus, „pasislėpęs” avižų skonis puikiai tiks visiems, kurie nori susipažinti su mūsų produkcija, paragaujant maisto nenustelbto avižų skonio.

Visada džiaugiamės, kad galime pasiūlyti Jums tik aukščiausios kokybės, natūralią, nepasterizuotą produkciją. Visi mūsų gaminami koncentratai yra be laktozės, be gliuteno, be pridėtinio cukraus, be jokių papildomų priemaišų, augalinės kilmės, tad tinkami veganams. Mes visada Jums garantuojame tik aukščiausią kokybę, unikalų skonį ir visišką natūralumą be jokių kompromisų.

Visa produkcija yra tinkama vartoti ir vaikams. Tad tikimės, kad mūsų sveikieji gėrimai taps visos Jūsų šeimos ritualu bei kasdienybe. Išbandykite!

Sudedamosios dalys

Vanduo, avižiniai dribsniai 10%, juodųjų serbentų sulčių koncentratas 10%, raugas.

Vartojimas

Po vieną arbatinį šaukštelį neskiesto koncentrato įmaišykite į augalinį maistą (vaisių, daržovių salotas, košes, sriubas ir pan.) 3 kartus per dieną (į pusryčių, pietų ir vakarienės patiekalus). Jei maistas nėra tinkamas įmaišyti koncentratą (pvz., pusryčiams valgote sumuštinį), galite pasigaminti fermentuotą gėrimą. Į stiklinę vandens
ar sulčių įmaišykite arbatinį šaukštelį koncentrato ir valgydami užsigerkite šiuo gėrimu.

Svarbu

  • prieš pilant koncentratą, termiškai apdorotas maistas turi būti atvėsęs iki 40 laipsnių temperatūros.
  • į termiškai neapdorotą/žalią maistą (salotas, mišraines, trintų vaisių desertus)
    įpylus koncentrato, palikite patiekalą kuriam laikui fermentuotis ir tik tada
    valgykite.
  • koncentrato taip pat galite įpilti į užmaišomą blynų, duonos, pyrago tešlą.
  • minimalus koncentrato kiekis vienai porcijai maisto ar stiklinei gėrimo – 1 arbatinis šaukštelis.

Maistinė vertė (100 g)

Energinė vertė 100 kJ / 24 kcal,
riebalai 0,3 g,
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,075 g,
angliavandeniai 4,3 g,
– iš kurių cukrų 0,7 g,
baltymai 0,9 g,
druska 1,7 g.

Laikymo sąlygos

Atidarius rekomenduojame laikyti šaldytuve.
+2 – +18 laipsnių temperatūroje arba šaldytuve.