Apie „HEALTHY CHOICE“ kanapių sėklų baltymus
Didelės baltymų koncentracijos (49%) baltymų milteliai, pagaminti iš kanapių pyrago, pagaminamo spaudžiant kanapių sėklas. Po to, kanapių pyragas sumalamas ir kruopščiai sijojamas į skirtingas frakcijas. Apdorojimo proceso metu medžiagos temperatūra nepakyla aukščiau 40 laipsnių, tokiu būdu išlaikomi visi natūralūs elementai ir gyvybiškai svarbūs mineralai. Galiausiai atskiriami mažiausios frakcijos milteliai ir pagaminami natūralūs „Healthy Choice“ kanapių sėklų baltymai.
Produkto pranašumai:
Užauginto ir paruošto Lietuvoje, šio produkto pranašumai:
- Padeda palaikyti liesą raumenų masę
- Yra 9 nepakeičiamos amino rūgštys
- Puikus mineralų ir vitaminų šaltinis
- Tinkamas vartoti veganams
- Baltymai kanapėse yra artimi žmogaus baltymams, todėl jie gerai įsisavinami
- Pluoštinių kanapių baltymai žinomi kaip vieni iš maistingiausių planetoje.
Kaip vartoti?
Į 150–250 ml vaisių kokteilių, sulčių arba kito Jūsų mėgstamo gėrimo įberkite 2 valgomuosius šaukštus baltymo miltelių ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1–2 kartus per dieną.
„HEALTHY CHOICE“ reiktų vartoti reguliariai ir normuotomis porcijomis.
„HEALTHY CHOICE“ proteinas aprūpina organizmo ląsteles reikiamų baltymų kiekiu, todėl žymiai mažiau valgysite nereikalingo maisto, taip numesite svorio.
Sudėtis ir Maistinė Energinė vertė
- Kanapių sėklų baltymai 100 %
Produkto maistinė ir energinė vertė
Energetinė vertė |
| 100 g |
Kalorijos | 1452 kJ (347 kcal) |
Riebalai, g | 11,0 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 1,0 | iš kurių mononesočiųjų riebalų rūgščių, g | 1,0 | iš kurių polinesočiųjų riebalų rūgščių, g | 9,1 |
|
Angliavandeniai, g | 4,0 |
|
Skaidulinės medžiagos, g | 18,0 |
Baltymai, g | 49,0 |
Druska, g | 0,0 |
Omega-3, g | 2,2 |
ALA (Alfa-linoleno rūgštis), g | 2,1 | SDA (Stearidono rūgštis), g | 0,1 |
|
Omega-6, g | 6,9 |
LA (Linolo rūgštis), g | 5,4 | GLA (Gama-linoleno rūgštis), g | 0,5 |
|
Vitaiminai ir mineralai |
| 100 g | % RMV* |
Vitaminas B1 | 1,3 mg | 118% |
Vitaminas B2 | 0,4 mg | 29% |
Vitaminas B3 | 6,0 mg | 38% |
Vitaminas B6 | 1,5 mg | 107% |
Vitaminas B9 | 220,0 µg | 110% |
Geležies | 23,0 mg | 164% |
Kalcio | 170,0 mg | 21% |
Fosforo | 1800,0 mg | 257% |
Magnio | 750,0 mg | 200% |
Cinko | 12,0 mg | 120% |
Vario | 2,1 mg | 210% |
Mangano | 15,0 mg | 750% |
Kalio | 1300,0 mg | 65% |
* RMV – referencinė maistinė vertė